Αναζήτηση
Or hit ESC to exit
Δείκτης απόκρισης σελίδων στο facebook

Δείκτης απόκρισης σελίδων στο facebook

Το Facebook μας προσφέρει ακόμη ένα δείκτη απόδοσης της σελίδας μας, ανάλογα με το πόσο γρήγορα απαντάμε στα μηνύματα των χρηστών. Διαβάστε περισσότερα.

Δείκτης απόκρισης σελίδων στο facebook

Παρατηρήσατε το εικονίδιο “Υψηλό ποσοστό απαντήσεων σε μηνύματα” που εμφανίζεται κάτω από τη φωτογραφία εξωφύλλου της σελίδας σας στο Facebook?

Το Facebook μας προσφέρει ακόμη ένα δείκτη απόδοσης της σελίδας μας, ανάλογα με το πόσο γρήγορα απαντάμε στα μηνύματα των χρηστών. Εάν το εικονίδιο είναι πράσινο, τότε σημαίνει πως τις τελευταίες 7 ημέρες, το 90% το μηνυμάτων έχει απαντηθεί σε μέσο χρόνο 5 λεπτών.

Όταν η σελίδα αποκτήσει αυτό το εικονίδιο, τότε είναι φανερό σε όλους τους οι επισκέπτες , ενώ σε αντίθετη περίπτωση τα στατιστικά είναι εμφανή μόνο στους διαχειριστές.

Πόσο σημαντικό είναι αυτό το εικονίδιο για τη σελίδα μου;

Ο δείκτης απόκρισης σελίδων στο Facebook, ενθαρρύνει τους χρήστες να στείλουν ένα μήνυμα στη σελίδα και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Επικοινωνία με πελάτες μέσω των social media, μπορεί να μειώσει το κόστος εξυπηρέτης μέσω τηλεφώνου ή στο φυσικό κατάστημά σας. Ακόμη, μετά την απάντησή σας, ο χρήστης μπορεί να οδηγηθεί άμεσα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να ολοκληρώσει την αγορά του.

Μα είναι ακατόρθωτο να απαντώ στο 90% των μηνυμάτων μέσα σε 5 λεπτά.

Είναι όντως ιδιαίτερο δύσκολο να απαντάτε στα μηνύματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν συνεργάζεστε με κάποιο digital agency τότε σαφώς είναι πιο εύκολο να έχετε πολύ γρήγορη απόκριση. Σε κάθε περίπτωση σας προτείνουμε να απαντάτε άμεσα με κάποιο αυτοματοποιημένο μήνυμα -μετά από πρόσφατη αναβάθμιση του facebook, πλέον έχετε στη διάθεσή σας και αυτή την δυνατότητα- και να επανέρχεστε με ολοκληρωμένη απάντηση μέσα στις εργάσιμες ώρες τις εταιρείας σας.

Σημείωση: Μόνο οι Σελίδες που έχουν επιτρέψει στους άλλους να επικοινωνούν με τη Σελίδα περιέχουν πληροφορίες σχετικά με το ποσοστό απαντήσεων.

Έχετε απορίες σχετικά με το δείκτη απόκρισης σελίδων του Facebook;Επικοινωνήστε μαζί μας!

WE ARE DIGITAL TRANSFORMATION EXPERTS