Αναζήτηση
Or hit ESC to exit
Σημαντική διάκριση : E-volution Award για το wecare.gr

Σημαντική διάκριση : E-volution Award για το wecare.gr

Σημαντική διάκριση για το wecare.gr: Απέσπασε το e-volution Award στην κατηγορία Best in Pharmacy, Health & Beauty

Tο wecare.gr έλαβε μέρος στα  e-volution Awards 2018 και απέσπασε το BRONZE Award στην κατηγορία Best in Pharmacy, Health & Beauty.


Στην τελετή απονομής που έλαβε χώρα την Παρασκευή 8/12/2017, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, το wecare.gr και η ADVISABLE διακρίθηκε αποσπώντας το BRONZE Αward.


Η ADVISABLE αποτελεί το digital agency το οποίο το wecare.gr εμπιστεύεται από το ξεκίνημά του. Με τη συνδιοργάνωση του Eltrun και έχοντας την Αιγίδα του GR.E.CA, τα e-volution awards έχουν καθιερωθεί στη  συνείδηση της ελληνικής αγοράς ως τα απόλυτα βραβεία κύρους και η διάκριση σε αυτά αποτελεί παράσημο για κάθε συμμετέχοντα. Περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου παρευρέθησαν στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Χατζηδάκη.

 

Το wecare.gr και την ADVISABLE εκπροσώπησαν ο Βασίλης Κολλάρας, CEO της ADVISABLE, η Ντιάνα Καβαλιέρη, Art Director και η Ηρώ Ρούσσου, Key Account Manager wecare.gr. Εκπρόσωποι θεσμικών φορέων χαιρέτισαν την εκδήλωση, η οποία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του κλάδου, επιβράβευσε την καινοτομία και προσέφερε έμπνευση και κίνητρο για ακόμη πιο δημιουργική προσπάθεια στο πεδίο του e-commerce.


Χορηγός της διοργάνωσης ήταν η ACS και υποστηρικτές της οι HEPIS, IAB Hellas, ΕΕΔΕ, ΕΙΠ και ΣΕΠΕ.

WE ARE DIGITAL TRANSFORMATION EXPERTS