Αναζήτηση
Or hit ESC to exit
Το νέο site της Portobello's είναι στον αέρα!

Το νέο site της Portobello's είναι στον αέρα!

Το νέο, πλήρως ανανεωμένο e-shop της εταιρείας ανδρικής ένδυσης Portobello's είναι στον αέρα!
Η Advisable χρησιμοποιώντας την custom & πρωτοποριακή πλατφόρμα της, το eCommercen - Fashion edition, κατασκεύασε ένα πλήρως λειτουργικό e-shop, το οποίο σκοπό έχει τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των καταναλωτών του Portobello's!

Ταυτόχρονα, η Advisable ανέλαβε το rebranding και το 360° Marketing Strategy της Portobello's προκειμένου να ενισχυθεί το brand awareness.
 
Η Portobello's αποτελεί μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται και ειδικεύεται από το 1975 στο ποιοτικό ανδρικό ντύσιμο. Πλέον αριθμεί 11 καταστήματα σε όλη τη χώρα και το νέο e-shop αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη.

Φέτος για πρώτη φορά είμαστε υπερήφανοι χορηγοί του 3ου Google Marketing Conference, που πραγματοποιείται στις 13 & 14 Ιουλίου. Φέτος, σε μια virtual εκδοχή, το διήμερο “live and on-screen” Google Marketing Conference θα αναδείξει τις σημαντικότερες τάσεις στον κλάδο του ψηφιακού marketing.

 
Περισσότεροι από 10 κορυφαίοι ειδικοί στο marketing θα φιλοξενηθούν ως ομιλητές στο συνέδριο, με σκοπό να εκπαιδεύσουν, αλλά και να εμπνεύσουν το κοινό γύρω από 4 κύριες θεματικές ενότητες:

Navigating Through the Crisis
Measuring What Matters
Performance & E-Commerce
Brand & Video

Η  χορηγία της Advisable Digital Agency στο 3ο Google Marketing Conference 2020 αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης σειράς χορηγιών της εταιρείας που έχουν στόχο την έμπρακτη υποστήριξη κάθε πρωτοβουλίας διάδοσης καινοτόμων, αποτελεσματικών, πρωτοποριακών, αλλά και ρεαλιστικών λύσεων ψηφιακής επικοινωνίας στην αγορά. Μαθαίνοντας και εφαρμόζοντας σύγχρονες πρακτικές, όπως τα πολλαπλά εργαλεία της Google, οι επιχειρήσεις μπορούν να βαδίσουν με επιτυχία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τον οποίο τώρα περισσότερο από ποτέ επιτάσσει η εποχή. 
 
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά στην οθόνη τους, μέσω του διαδικτύου και όλα τα εγγεγραμμένα μέλη θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ τους, καθώς και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πολύτιμες one-to-one συναντήσεις με τους εξειδικευμένους ομιλητές.  Ζωντανές συζητήσεις σε πάνελ, Virtual Expo Booths, δημοσκοπήσεις, διαγωνισμοί και πολλά άλλα συνθέτουν αυτό το διήμερο event.
WE ARE DIGITAL TRANSFORMATION EXPERTS